Motorvejsbro fjernes: Forsinket arbejde gav lange køer på E45

Søndag ved middagstid gav arbejdet med at fjerne en motorvejsbro lange køer på den nordjyske motorvej ved Aalborg.

OPDATERET KLOKKEN 13.40: Arbejdet med at fjerne en gammel motorvejsbro over E45 ved Aalborg Syd skulle have været afsluttet søndag klokken 12. Men arbejdet trak ud til på den anden side af klokken 13, og det betød, at søndagstrafikken i begge retninger trak lange køer på grund af omdirigering og flaskehalsproblemer.

Det meddelte Vejdirektoratet på sin hjemmeside. Først klokken 13.30 begyndte trafikken igen at glide, da spor i begge retninger på motorvejen igen blev åbnet.

I nordgående retning begyndte køen allerede nord for Svenstrup, og her skulle man ifølge Vejdirektoratet forvente forlænget rejsetid på op til 20 minutter. Trafikken blev i denne retning ledt ind omkring Hobrovej i Aalborg og på motorvejen igen ved Th. Sauersvej.

 
 
Foto: Vejdirektoratet

I sydgående retning nåede køen at blive længere endnu - her kunne uheldige trafikanter forvente 50 minutters forsinkelser, skrev Vejdirektoratet i af sine opdateringer.

OPDATERING KL. 12.40: Vejdirektoratet meddeler, at vejarbejdet først vil være afsluttet klokken 13.45. Ét spor er åbnet i nordgående retning, og det har fået trafikken til at glide lidt lettere. I sydgående retning må trafikanterne dog fortsat omdirigeres og væbne sig med tålmodighed.

Arbejdet med at fjerne den gamle bro gik i gang klokken 18 lørdag aften. Ifølge Nordjyllands Politi er det først søndag ved middagstid, at arbejdet har givet trafikale udfordringer.

 
 
Foto: Steven Vikkelsø Andersen
 
 
Foto: Steven Vikkelsø Andersen
Et større nedrivningsarbejde af en bro over motorvej E45 ved Aalborg Syd har i løbet af dagen givet visse trafikale udfordringer.

Seneste nyt

fra Nordjylland