Nassar stopper i Blokhus FC

Manglende lyst og motivation har fået Ziad Nassar til at holde en pause fra fodboldkarrieren. Derfor stopper Blokhus FC samarbejdet med fodboldspilleren.

Ziad Nassar har valgt at holde pause fra fodboldkarrieren og stopper derfor også som fodboldspiller i Blokhus FC. Det er manglende motivation og lyst til at spille fodbold, der har fået spilleren til at sætte karrieren på stand by.

- Det er en beslutning, jeg har truffet efter længere overvejelser. Jeg har gennem noget tid gjort mit bedste for at genfinde lysten til fodbold, men det er ikke lykkedes, og derfor har jeg truffet denne beslutning. Jeg har været glad for at være i Blokhus FC og har haft en god tid, så det har været en svær beslutning, og også den rigtige for mig, siger Ziad Nassar.

Direktøren i Blokhus FC er ærgerlig over Ziad Nassars valg men respekterer det.

- Jeg håber, Ziad på et tidspunkt genfinder sin lyst og motivation til fodbold, for han er uden tvivl en dygtig spiller. Men lige nu er det andre ting, han ønsker at koncentrere sig om, og det ønsker vi ham alt mulig held og lykke med, siger Mogens Andersen.


Seneste nyt

fra Nordjylland