NHL-profiler vil til Aalborg

Aalborg Pirates kan få en indsprøjtning af de helt store, hvis konflikten i Nordamerika fortsætter. Otte NHL-spillere tilbyder at spille helt gratis for klubben.

Aalborg Pirates' direktør Frederik Åkesson troede, at det var en alt for tidlig aprilsnar, da han blev ringet op fra USA og blev tilbudt otte NHL-spillere af en amerikansk agent. Der er i øjeblikket lockout i NHL-ligaen og derfor melder spillerne fra verdens hårdeste ishockeyliga sig klar til at komme til Aalborg og hjælpe til i AL Bank-Ligaen.

Der ligger endnu ikke nogen fast aftale, men betingelserne lyder på, at spillerne selv vil stå for deres løn - og forsikringsomkostninger, fortæller Frederik Åkesson.

- Jeg var lige ved at falde ned fra stolen, da jeg hørte, at NHL-spillerne gerne ville komme til Aalborg Pirates, og da jeg så hørte om vilkårene, røg jeg da helt ned fra stolen, siger han.

Han vil endnu ikke afsløre, hvilke spillere der har tilbudt sig, men han fortæller, at klubben naturligvis arbejder på, at det bliver en realitet.

- Der er selvfølgelig mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Vi skal være helt sikre på betingelserne, og så skal der undersøges en masse omkring visum til spillerne, men hvis det kan lade sig gøre, er vi all in, siger han.

Selv om der kan blive tale om et kort visit fra NHL-spillerne, så mener Frederik Åkesson, at det kan tilføre Aalborg Pirates meget.

- De her spillere tilhører jo eliten, så de ville tilføre en høj kvalitet til træningen, og også rent publikumsmæssigt ville det give os et boost, siger han.

Han fortæller, at Aalborg Pirates i hvert fald har plads til to spillere.

Flere nyheder fra TV2 Nord