Nordjysk vækstpakke har stor effekt

 Nordjysk vækstpakke har stor effekt

En evaluering lavet af Deloitte viser, at programmet "Virksomhed-i-vækst" har løftet de nordjyske virksomheders konkurrenceevne og vækstmuligheder.

De virksomheder, der har deltaget i programmet, har oplevet større økonomisk vækst og har ansat flere medarbejdere end den gennemsnitlige nordjyske virksomhed.

- Virksomhed-i-vækst programmet, der blev iværksat af det midlertidige Nordjyske Vækstforum, er en stor succes. Det er glædeligt, at nordjysk erhvervsliv med programmet er blevet styrket, siger Dansk Industris repræsentant og næstformand i det Nordjyske Vækstforum Peter Finnerup.
142 virksomheder har deltaget i programmet. Cirka 65 procent mener, at programmet har styrket virksomhedens konkurrenceevne på kort sigt, og 95 procent at det har styrket deres konkurrenceevne på lang sigt.

Virksomhederne har selv kunnet formulere deres ønsker til udvikling og har frit kunnet vælge mellem mange private konsulenter, der har stået til rådighed.

- Jeg tror, at programmets succes blandt andet hænger sammen med den store valgfrihed i forhold til, hvilke områder virksomheder har sat fokus på, og i forhold til hvem der har leveret konsulentbistanden, siger Peter Finnerup.


Seneste nyt

fra Nordjylland