To nordjyske arbejdspladser er Danmarks bedste

Det går godt med samarbejdet på flere arbejdspladser i Nordjylland. Flere er kåret til Danmarks bedste.

To nordjyske arbejdspladser kom øverst på skamlen, da Danmarks bedste arbejdsplads skulle kåres i Cirkusbygningen tirsdag aften.

Revisionsfirmaet Beierholm, der har hovedsæde i Aalborg, vandt førstepladsen for at være 'Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år' og en fjerdeplads i den samlede konkurrence om at blive 'Danmarks bedste arbejdsplads med over 500 medarbejdere'.

- Prisen for at være 'Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år' er vel nok den pris, jeg personligt er allermest stolt af at vinde, da de unge spiller en helt afgørende rolle i udviklingen og væksten af vores virksomhed, siger en stolt adm. direktør Søren V. Pedersen om prisen.

Længere mod nord kunne medarbejdere fra Scandic the Reef glæde sig over, at Scandic blev Danmarks næstbedste arbejdsplads, blev Scandic Hotels igen i år kåret Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion.

Og det er en pris, man er særligt stolt af på Scandic The Reef.

- På Scandic The Reef har vi arbejdet for at skabe en rummelig kultur, hvor der er plads til forskellighed, og med hele 17 forskellige nationaliteter blandt medarbejderne har det også været en nødvendighed. Noget så simpelt som sprogundervisning har vist sig at være altafgørende på en arbejdsplads som vores. Vores housekeepere bliver for eksempel tilbudt at tage sprogundervisning i arbejdstiden. Vi synes, at det er vigtigt, at du kan kommunikere med dine kollegaer i arbejdstiden. Kan du ikke det, går det ud over arbejdet og din arbejdsglæde, siger oldfrue Rikke Frandsen til Kanal Frederikshavn.

Beierholm vinder pris for at være Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.
Beierholm vinder pris for at være Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.
Foto: PR

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland