Nu bliver Frederikshavn malet lyserød

Folk fra Frederikshavn Kommunes Center for Park og Vej har i dag påført en gå-stribe fra Krydset ved Føtex (Rimmens Allé-Rådhus Allé) til Arena Nord i Frederikshavn . Foto: Frederikshavn Kommune

Folk fra Frederikshavn Kommunes Center for Park og Vej har siden kl. 10 i formiddag påført en gå-stribe fra Krydset ved Føtex (Rimmens Allé-Rådhus Allé) til Arena Nord i Frederikshavn. Foto: Frederikshavn Kommune

1 af 2

I anledning af det kommende VM i håndbold går kommunens folk lige nu rundt og maler byen lyserød.

Folk fra Frederikshavn Kommunes Center for Park og Vej har siden kl. 10 i formiddag påført en gå-stribe fra Krydset ved Føtex (Rimmens Allé-Rådhus Allé) til Arena Nord i Frederikshavn .

Striben, der har den velkendte VM-pink farve, skal hjælpe de mange udenlandske gæster, som kommer til Frederikshavn for at se VM i Kvindehåndbold, med at finde vej.

Striben påføres kun fortovsfliser, da farven trækker ned i granitoverflader som dem, der ligger i gågaden, hvor VM Fanzonen er placeret.

Farven på fortovsfliserne forsvinder igen efter nogen tid, men den skulle kunne holde indtil efter den 13. december, når der spilles ottendedelsfinale i Arena Nord.

Flere nyheder fra TV2 Nord