Uuuuuh: Nu kan du komme med på spøgelsesjagt

"Hvis der er nogen, så giv jer til kende!" - Tag med Mikkel og Nicolai fra TV2 Nord-serien 'Er Der Nogen?' på spøgelsesjagt på Sæbygaard Slot.

Lyset slukker. Det eneste, du kan se, er mørke. Dine andre sanser skærpes. Pludselig hører du en lyd. Du ser en skygge bevæge sig. Du mærker noget røre ved din skulder.

Lyder det som en oplevelse for dig?

Så skal du læse videre, for nu får du en chance for at få netop dén oplevelse sammen med værterne fra TV2 Nord-serien 'Er Der Nogen?'. 

 

 

Får mange henvendelser

I seks sæsoner har gutterne fra 'Er Der Nogen?' været på jagt efter det okkulte og overnaturlige. De har taget os med på mørke eventyr i alt fra forladte skoler til dunkle kældre under slotte og herregårde. 

- Vi får sindssygt mange henvendelser fra seere, der gerne vil med os på spøgelsesjagt. Nu får de så muligheden for det, siger Mikkel Egelund, vært på 'Er Der Nogen?'. 

Natten mellem den 31. oktober og den 1. november - halloween nat - tager Nicolai Sund og Mikkel Egelund imod 28 udvalgte seere på Sæbygaard Slot. 

Læs mere om, hvordan du ansøger om at komme med, længere nede på siden. 

- Det bliver en vanvittigt nøjeren nat. Vi vil ikke afsløre for meget, men det bliver ikke noget, man sådan lige glemmer, forklarer Nicolai Sund, der er den ene del af spøgelsesduoen. 

Spøgelsesjægerne vil dog afsløre, at der fra midnat og frem til klokken 04:00 vil være 'ekspedition' på Sæbygaard Slot, hvor de vil forsøge at få kontakt til eventuelle spøgelser, genfærd eller poltergeister. 

Begivenheden starter den 31. oktober klokken 21:00, men hvad der sker inden midnatseksepeditionen, det er altså hemmeligt. 

 

Sådan kommer du med

  • Optag en video på max 30 sekunder, hvor du/I fortæller, hvorfor det netop er dig/jer, der skal med på spøgelsesjagt.

 

Videoen skal være modtaget senest d. 17. oktober til midnat (Uuuuuh)

 

Det koster 100 kroner per person at deltage i begivenheden, og man må gerne ansøge sammen med andre. 

 

 

 

Seneste nyt

fra Nordjylland