Ny direktør i Rebild Kommune

Rebild Kommunes byråd har på deres møde torsdag aften godkendt ansættelse af ny direktør med ansvar for Center Børn og Unge, Center Familie og Handicap og Center Kultur og Fritid. Valget faldt på Vibeke Lei Stoustrup.

Ny direktør med ansvar for Center Børn og Unge, Center Familie og Handicap og Center Kultur og Fritid blev valgt ved et byrådsmøde i Rebild Kommune i går aftes. 

Vibeke Stoustrup er cand. scient. pol, 52 år og kommer fra en stilling som afdelingschef for Business Development i Aalborg Kommune – her har hun haft ansvar for etablering og udvikling af det nystartede fælles nordjyske samarbejde om erhvervsudvikling, Business Region North. 

- Vi har med Vibeke Stoustrup fået en særdeles erfaren leder, der har rigtigt mange kvalifikationer at byde på. Hun har i høj grad bestået sin prøve i rollen som direktør i Aalborg Kommune, og vi er rigtigt glade for, at det er lykkes os at hente hende til Rebild Kommune, siger kommunaldirektør Jes Lunde.

Vibeke Stoustrup glæder sig ligeledes til at tage fat på sine mange nye ansvarsområder. 

Alle de områder jeg får særligt ansvar for, ligger mit hjerte nært

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang. Alle de områder jeg får særligt ansvar for, ligger mit hjerte nært. Det er en stor fornøjelse at kunne komme til at arbejde med udvikling og styring af nogle af de mest centrale og spændende kommunale opgaveområder, siger Vibeke Stoustrup.

Vibeke Stoustrup tiltræder den 1. maj 2016.


Seneste nyt

fra Nordjylland