Nybyggeri i Jammerbugt Kommune: Syv byggegrunde har fået nye ejere

Mandag var der budfrist på 52 byggergrunde i Jammerbugt Kommune. Syv blev solgt i første omgang.

Der bliver bygget på livet løs i store dele af Nordjylland, og nu er der flere spritnye huse på vej i både Aabybro og Pandrup. Mandag havde folk med nybyggerdrømme nemlig mulighed for at sikre sig en byggegrund i Aabybro, Pandrup eller Fjerritslev, da der var budfrist på 52 byggegrunde, udstykket af Jammerbugt Kommune.

På dagen hvor der var frist for at indgive bud, var der syv købere, der havde budt på grundene. Alle syv fik en byggegrund. Taget i betragtning, at der stadig er ledige byggegrunde fra tidligere udbudsrunder flere steder i Aabybro, er det slet ikke så skidt, at der blot blev solgt syv af de 52 grunde.

- Det er vi sådan set meget godt tilfredse med. Der var syv, der bød, og der var syv, der fik en grund. En enkelt køber måtte nøjes med sin andenprioritet, da der var to bud på samme grund, men vi er glade for, at alle kunne få en grund, siger grundsalgskoordinator Steen Lund Albrechtsen fra Jammerbugt Kommune.

De 52 grunde dækker over 22 grunde på Klosterlunden i Pandrup, hvor grundene er mellem 965 og 1368 kvadratmeter, 20 grunde på Horsbækken i Aabybro, der ligger i størrelsen mellem 1000 og 1391 kvadratmeter, og 10 grunde på Rugmarken i Fjerritslev, der er mellem 1001 og 1204 kvadratmeter.

Minimumsprisen var på 400 kroner per kvadratmeter for grundene i Pandrup og Fjerritslev og 600 kroner kvadratmeteren for grundene i Aabybro.

Fire af de solgte grunde er i Aabybro, og tre er i Pandrup, mens der ikke i denne omgang blev solgt grunde i Fjerritslev.

Nu er det op til Jammerbigt Kommunes økonomiudvalg og derefter kommunalbestyrelsen at fastsætte en minimumspris på de resterende grunde, som vil blive sat til salg efter 1. juni.

Senere på året sætter kommunen yderligere ni grunde til salg i Pandrup.


Seneste nyt

fra Nordjylland