Officielt: AaB lejer back i AZ Alkmaar

Foto: AaB

Foto: Tommy Hald

Foto: Tommy Hald

1 af 3

26-årige Donny Gorter træner allerede med i AaB mandag.

AaB har mandag offentliggjort en lejeaftale med hollandske AZ Alkmaar, der gør at den 26-årige hollænder Donny Gorter er AaB'er til 30. juni 2015.

- Vi skal spille mange kampe i denne sæson, og med Jakob Ahlmanns korsbåndsskade var vi pludselig blevet sårbare på venstre back, hvor Jakob Blåbjerg dog indtil videre har gjort det glimrende, siger AaB's sportschef Allan Gaarde.

Donny Gorter kommer til AaB med omkring 150 kampe fra Æresdivisionen i bagagen. Her har han, udover AZ Alkmaar spillet for NAC Breda hvor han dækker pladsen i venstre forsvarsside, ligesom han mestrer flere positioner på midtbanen.

- Med Donny Gorters tilgang bliver belastningen og presset på Jakob Blåbjerg mindre, og samtidig skærpes konkurrencen i truppen. Gorter er en kvalitetsspiller med stor erfaring på højt niveau, og han kan være med til at løfte os yderligere, siger Allan Gaarde videre.

Donny Gorter, der får trøjenummer seks er kommet til Aalborg med stor hast og ser frem til at spille for de danske mestre.

- Det er gået hurtigt, og jeg kender ikke så meget til AaB, men jeg har nået at se et par kampe fra sidste sæson, og det har imponeret mig.

- Jeg glæder mig til at bidrage til holdet og ser frem til de spændende opgaver både i ligaen og i Europa, siger Donny Gorter, der er noteret for fire U/21-landskampe for Holland.

Flere nyheder fra TV2 Nord