Officielt: Enevoldsen kommer hjem

Allerede senere i denne uge, træner Thomas Enevoldsen i AaB.

En fortabt søn vender hjem senere i denne uge. Thomas Enevoldsen er igen AaB-spiller.

- Det har været et stort ønske for både vi og Thomas at få en aftale på plads, og i første omgang bliver der givetvis tale om en lejeaftale for sæsonen 2014/2015, som vi undervejs kan følge op på, siger AaB's sportschef Allan Gaarde.

"Ene" har allerede bestået det obligatoriske lægetjek, og det er således kun teknikaliteter der mangler før en aftale er helt på plads.

- Udover at Thomas har sit hjerte i AaB så får vi en teknisk dygtig og gennembrudsfarlig spiller, som samtidig indeholder ærgerrighed og stor vindermentalitet, siger Allan Gaarde.

Thomas Enevoldsen scorede sine første mål for St. Restrup I.F. som lilleput og kom videre over i AaB. Herfra blev den nu 27-årige i 2009 solgt til hollandske FC Gronningen der siden har lejet ham ud til KV Mechelen i Belgien. Tilsammen har han spillet over 100 kampe for de to hold og nu skal han altså tilbage til Aalborg.

- Thomas er i øjeblikket ved at komme sig efter en fodskade, så vi forventer ikke han er på banen det første stykke tid, hvor han i stedet vil genoptræne individuelt under vejledning af vores sundhedssektor.

Hovedpersonen selv ser frem til at komme til Aalborg - til at komme hjem.

- Siden jeg var lilleput har AaB været en del af mit liv, og det har altid været den klub, jeg ville tilbage til, hvis jeg skulle til Danmark og spille fodbold igen.

- Jeg glæder mig som en lille dreng. AaB er min klub, og forhåbentlig kan jeg bidrage med både erfaring og kvalitet, så vi kan fastholde en position i toppen af dansk fodbold, siger Thomas Enevoldsen, der sætter fødderne på nordjysk græs første gang 19. juni.


Seneste nyt

fra Nordjylland