Ny dansk kvartfinale i hus - damedoublen vinder sikkert

Foto: ROSLAN RAHMAN / Scanpix Denmark

I samarbejde med tv2.dk

I semifinalen ved Australian Open møder Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl et par, de slog overbevisende i sidste turnering.

Det går helt efter planen for verdens næstbedste damedouble med danskerne Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl ved Super Series-turneringen Australian Open.

Duoen skulle kun bruge 39 minutter på at spille sig i kvartfinalen, da koreanske Chae og Kim blev slået med 21-15, 21-11.

- Det var en rigtig god indsats. Vi er meget opmærksomme, når vi møder de her unge, fremadstormende damedoubler. Vi ved, vi skal finde vores bedste spil frem for at kunne holde dem nede. Det synes jeg også, cifrene siger i dag. Det var ikke, fordi vi bare var overlegne i duellerne, men vi var på dem og gjorde det rigtig svært for dem at finde deres point. Vi er meget tilfredse, siger Christinna Pedersen til TV 2 SPORT.

Dermed bliver der dansk islæt i to af fredagens kvartfinalen, da herresinglen Hans-Kristian Vittinghus tidligere på dagen slog verdensranglistens nummer seks, Ka Long Angus.

Pedersen og Rytter Juhl kan i deres kvartfinale se frem til velkendte modstandere.

Parret mødte nemlig også koreanerne Kim og Yoo for en uge siden ved Indonesia Open, hvor det blev til en sikker dansk sejr på 21-16, 21-8.

- Det bliver en sjov kamp at skulle møde dem igen. I sidste uge var det lidt som i dag. Duellerne og kampen var egentlig hård og svær, men de fik ikke lov til at komme helt tæt på resultatmæssigt, siger Christinna Pedersen.

- Vi må forvente, at de kommer med noget andet. De må have læst på lektien fra sidste uge, så vi skal også hjem og kigge på, hvilke modtræk de måske kommer med.