Pokalnederlag til Aalborg Freja

Det blev ved drømmen om den store pokalsensation for fodboldspillerne fra danmarksserieholdet fra Aalborg Freja, da Randers FC fra superligaen gæstede Aalborg. Kronjyderne vandt 1-0.

Aalborg Freja-spillerne fightede forbilledligt gennem de 90 minutter, og målmand Martin Christensen agerede plankeværk i Freja-målet. Han kunne dog ikke holde buret helt rent.

Inden kampen havde Aalborg Freja heller ikke de store forventninger. Målmanden selv håbede på 3-1 til Randers FC. Så galt gik det dog ikke.

Superligaholdet nettede efter 18 minutter, da Mikkel Cramer scorede. Målet blev også kampens eneste.

Alligevel var det Martin Christensen, der var kampens fighter, da han afværgrede det ene Randers-mål efter det andet.

- Jeg er selvfølgelig rigtig stolt. Vi har spillet næsten lige op med et Superliga-hold. De havde ikke alle profilerne med, men alligevel, siger Martin Christensen til TV2/Nord.

Randers FC er klar til tredje runde i pokalturneringen. Aalborg Freja kan nu rette fokus mod danmarksserien.

Se en reportage fra kampen i Nyhederne kl. 22.20 på TV2/Nord.