Politibetjent slået ned

En betjent fra Hjørring Politi blev søndag aften slået ned, da han forsøgte at tilbageholde en 36-årig spiritusbilist fra Ingstrup, som han opdagede på vej på vagt i Hjørring.

Betjenten er på vej til Hjørring fra Løkken, da han bliver overhalet af en sølvfarvet firehjuls-trækker med en trailer. Han bemærker, at bilen slingrer på vejen og vælger derfor at følge efter bilen, selv om han er klædt i civilt tøj.

Da den 36-årige fører af firehjuls-trækkeren holder ind på tankstationen OK ved Løkken, vælger betjenten at tage kontakt til manden, som er tydeligt beruset, hvor han beder om mandens kørekort.

Mens betjenten ringer efter hjælp fra hans kollegaer på vagt, bliver han overfaldet af den 36-årige. Han flår kørekortet ud af betjentens hænder og slår betjenten i ansigtet. Betjenten får trukket sig fri og anholder den berusede mand, men igen går den anholdte til angreb.

Betjenten bliver igen overfaldet og slået to gange, mens manden råber af ham, at "sådan en politilærling skal ikke blande sig." Herefter får betjenten trukket sin t-shirt op over hovedet, så han ikke kan se noget, mens han tildeles yderligere to slag.

Først herefter slipper betjenten igen fri og kommer væk fra overfaldsmanden, der kort efter kører fra tankstationen. Den 36-årige bliver efterfølgende anholdt ved Ingstrup af en patrulje fra Hjørring Politi, der er kommet deres kollega til undsætning.

Den 36-årige mand fik med det samme inddraget sit kørekort, da en spiritusprøve viste, at han havde en promille på over 1,50. Han fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Hjørring klokken 13.00 mandag eftermiddag.

Den mandlige betjent var efter episoden godt forslået, og blev efter afhøringen sendt hjem.


Seneste nyt

fra Nordjylland