Politiet offentliggør overvågningsbilleder af Spar-røvere

00:10

Foto: Nordjyllands Politi

1 af 2

Søndag aften blev Spar i Haverslev i Himmerland udsat for væbnet røveri. Nu går Nordjyllands Politi ud med overvågningsbilleder af røverne, og håber at nordjyderne kan hjælpe med opklaringen.

Kort før lukketid søndag kom to maskerede røvere ind i Spar i Haverslev. Her truede de sig med kniv til et mindre kontantbeløb, ligesom de forsøgte at få butikkens ekspedient til at åbne butikkens pengeskab. Dette forehavende mislykkedes dog, og de to røvere flygtede ud af butikkens bagindgang.

Nu går Nordjyllands Politi så ud med overvågningsvideo fra røveriet i håb om at offentligheden kan bidrage til at få røveriet - der er endnu et i en lang række her i Nordjylland - opklaret.

På videoen ses de to røvere komme ind i butikken, hvorefter de truer ekspedienten med kniv.

Det er Nordjyllands Politis forhåbning, at lokale borgere kan hjælpe med opklaringen, for de to røvere talte med lokal dialekt.

De beskrives i øvrigt således: Mænd på mellem 20 og 25 år. Begge cirka 180 centimeter høje. Den ene var iført sort jakke og sorte sko. Han havde en grå hættetrøje på, der havde rødt fór. Derudover mørke bukser. Han var maskeret med mørk hue og hvidt tørklæde.

Den anden røver var iført sort- og hvidternet jakke og hvide sko. Han havde sorte bukser på og var maskeret med sort hue og hvidt tørklæde.

Nordjyllands Politi hører gerne fra vidner, der kan hjælpe med opklaringen på telefon 114. 

04:05

Denne gang i Haverslev. Se overvågningsbillederne her. Politiet mener, der er tale om lokale.

Luk video

 

Flere nyheder fra TV2 Nord