Politiet varsler omstrukturering: Byrådsmedlem frygter for lokalstation

Byrådsmedlem frygter lukning af lokalpolitiet i Skagen. Hos Nordjyllands Politi lyder det, at der endnu ingen beslutninger er taget.

Nærpolitiet i Skagen er måske snart fortid. Det frygter det socialdemokratiske byrådsmedlem i Frederikshavn Bjarne Kvist.

Han har skrevet et åbent brev til politidirektør for Nordjyllands Politi, Elsemette Cassøe. Her skriver han, at han fra "en person med nær tilknytning til politiet" har fået at vide, at  "Ledelsen i Nordjylland angiveligt skal have besluttet at nedlægge nærpolitiet i Skagen".

- Det er rystende i en by med 8000 indbyggere – med tanke på, at vi ligger 40 kilometer fra Frederikshavn, siger Bjarne Kvist til TV2 Nord.

TV2 Nord har mandag været i kontakt med Politidirektør Elsemette Cassøe. Hun hverken be – eller afkræfter, om Bjarne Kvist’ bekymringer er velbegrundede.

- Vi er i gang med en større omstrukturering, hvor vi gennemgår hele organiseringen. Her bliver alle afdelinger gennemgået, også nær – og lokalpolitiet. Men vi har endnu ikke truffet nogen beslutninger, siger hun. 

Det falder dog ikke i god jord hos byrådsmedlemmet. 

- Når Elsemette Cassøe hverken vil be - eller afkræfte rygterne, så underbygger det bare de oplysninger, jeg har, om at nærpolitiet i Skagen skal lukkes.

Politidirektøren forventer, at de i begyndelsen af oktober træffer beslutning om, hvordan omstruktureringen skal se ud. 


Seneste nyt

fra Nordjylland