Rekord: Chris Cornell udsolgt på fire minutter

Foto: Lone Vad Dam

Det amerikanske rockikon gjorde i formiddag salgsvinduet rødglødende i Musikkens Hus.

Fire minutter.

Mere skulle der ikke til for at sælge 1.050 billetter til koncerten med Chris Cornell i Koncertsalen i Musikkens Hus 3. april 2016.

Det er rekord i Musikkens Hus.

- Det er den hurtigst udsolgte koncert i Musikkens Hus' historie. Vi vidste godt, at Cornell i Koncertsalen ville blive et stort hit, men alligevel blev vi overraskede over, hvor hurtigt det gik. Det var helt vidt at følge med i salgsvinduet, fordi det gik så usandsynligt stærkt, siger Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus.

Folk kan skrive sig venteliste, men her vil der dog også være et loft.

Chris Cornell er sangskriver, guitarist og kendt som én af de sidste årtiers største rockstemmer. Han var frontfigur i bandet Soundgarden, som sammen med bands som Nirvana tegnede hele grunge-scenen i starten af 1990'erne.

Cornell gik solo, da Soundgarden blev opløst i 1997, hvorefter han blandt andet lavede kendingsmelodien til Bond-filmen "Casino Royale".

I løbet af karrieren er det blevet til et væld af Grammyer, Golden Globe-nomineringer og millioner af solgte album for Chris Cornell. Dertil har han skrevet musik til film, serier og computerspil.

Når Chris Cornell til foråret kan opleves i Aalborg på sin Higher Truth Tour, er det i en akustisk konstellation, hvor han optræder med sange fra både det store bagkatalog og numre fra den seneste udgivelse.

Flere nyheder fra TV2 Nord