Rødovre åbner slutspil med sejr over AaB

Rødovre Mighty Bulls vandt 3-0 hjemme over AaB, da slutspillet i ishockeyligaen gik i gang torsdag aften.

Der var lutter hjemmesejre på programmet, da slutspillet i AL-Bank Ligaen i ishockey blev indledt torsdag aften.

Rødovre Mighty Bulls trak sig sejrrigt ud af den med spænding imødesete kamp mod AaB.

Hjemmeholdet sejrede med 3-0 efter en enkelt scoring i første periode og to mål i tredje periode.

Første scoring faldt, da der ikke en gang var spillet et minut af kampen.

Rødovre blev nummer fire i grundspillet, hvor AaB blev nummer fem, men den nordjyske klub formåede ikke at hente en vigtig udesejr.

De forsvarende mestre, Herning Blue Fox, vandt 4-1 hjemme over Esbjerg, som ellers kom foran i første periode.

Odense Bulldogs var endnu mere suveræn, da den fynske klub besejrede Frederikshavn Whitehawks med 5-1.

Kampen var uden scoringer næsten frem til halvvejs i anden periode, hvorefter hjemmeholdet scorede to gange inden for fem minutter.

Fredag spiller vinderen af grundspillet, Sønderjyske, hjemme mod Herlev Eagles, der blev nummer seks i grundspillet.