Rotte på afveje spolerer nytårsmenuen i SuperBrugsen i Hadsund

SuperBrugsen i Hadsund blev fredag lukket ned efter fund af spor fra skadedyr. Og butikken lukker ikke op igen lørdag.

SuperBrugsen på Himmerlandsgade i Hadsund måtte fredag formiddag lukke butikken ned efter fund af spor efter skadedyr.

Skadedyrsbekæmpere blev sammen med Fødevarestyrelsen tilkaldt til butikken, og da to skadedyr efterfølgende blev fanget i krybekælderen under butikken og der blev gjort hovedrent og tjekket varer, gik overvejelserne om hvorvidt butikken kunne åbne lørdag, igang.

Butikken kunne den 29. december nemlig melde udsolgt af den nytårsmenu, der skulle være afhentet lørdag og flere kunder spurgte på supermarkedets Facebook-side ind til netop denne problematik.

Klokken 17.39 fredag kom svaret så fra SuperBrugsen: "Efter anbefalinger fra fødevarekontrollen kan vi desværre ikke udlevere vores nytårsmenu og mad ud af huset."

Et par timer senere lå det også fast, at butikken, der ellers skulle være åben til klokken 14 lørdag, slet ikke ville åbne. Fødevarestyrelsens anbefaling er nemlig at lukke ned i 48 timer efter fangst af skadedyr, så man kan sikre sig, at man er kommet plagen til livs.

Og selvom mange formentlig er skuffede og ærgerlige over udsigten til mere arbejde i køkkenet, har udmeldingen affødt ene positive kommentarer på Facebook.

Det har lørdag morgen ikke været muligt for TV2 Nord at komme i kontakt med SuperBrugsen i Hadsund. Efter planen åbner butikken igen 2. januar klokken 8.00


Seneste nyt

fra Nordjylland