Røver sprøjtede med peberspray

To røvere anvendte peberspray mod personalet i en guldsmedeforretning i forbindelse med et røveri i Ålestrup onsdag eftermiddag.

De to røvere slap af sted med et endnu ukendt antal smykker fra guldsmedeforretningen Ålestrup Ure og Optik på Vestergade 15. Røveriet foregik kort efter klokken et onsdag eftermiddag. Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi Frank Liltorp.

Den første røver løb ind i butikken, hvor han sprøjtede peberspray i øjnene på personalet for at pacificere dem. Derefter begyndte han at smadre smykkemontrerne i butikken.

Kort efter ankom en anden mand med en sort sportstaske, hvor udbyttet fra røveriet blev lagt ned i. Derefter forsvandt begge røvere.

Det er endnu uvist, hvilken vej de to røvere løb efter røveriet.

Den første røver beskrives som værende først i 20'erne, 175 til 180 centimeter høj - kraftig og muskuløs af bygning. Han bar en lysegrøn kasket, en blåternet skjorte eller jakke, lyse opsmøgede cowboybukser og sorte sko.

Den anden røver er ligeledes først i 20'erne. Han beskrives som 175 centimeter høj og almindelig af bygning. Han bar ligeledes en lysegrøn kasket og en hvidternet hættetrøje med mørke cowboybukser samt sorte handsker.
Under røveriet talte de to mænd gebrokken engelsk.

Nordjyllands Politi hører gerne fra vidner i sagen på telefonnummer 9630 1448.


Seneste nyt

fra Nordjylland