Røveri i NT-bus

En NT-chauffør fik stjålet pung samt telefoner og fik derefter tømt en pulverslukker i hovedet, da han blev overfaldet af to mænd kort før midnat.

NT-chaufføren havde overstået sin vagt i Hals i en af busselskabets mindre busser og var på vej hjem, da to mænd spurgte om de kunne komme med på vejen. En kilometer udenfor Gandrup beder den ene passager chaufføren om at standse bussen, så han kan tisse. Den anden mand griber fat om chaufførens slips og fastholder ham. NT-chaufføren får frarøvet sin tegnebog og tre telefoner. Røverne tager derefter en pulverslukker og tømmer den i hovedet på NT-medarbejderen.

Den ene mand beskrives som 30-35 årig dansk mand, 170-175 cm høj, tynd og med kort hår og høje tindinger. Han havde blå cowboybukser og skriggule tennissko på.

Den anden røver beskrives som en 30-35 årig dansk mand, 170-175 cm høj, kort mellemlangt lyst hår. Iført hvid skjorte, mørk cardigan, mørke sko og bukser. Nordjyllands Politi vil gerne i kontakt med folk der har set de to mænd i Hals eller Gandrup.


Seneste nyt

fra Nordjylland