Røveri mod Kvickly i Aars

Politiet vil gerne høre fra vidner, som har set denne Audi forlade Kvickly i Aars ved 19-tiden fredag aften. Foto: Bilgalleri.dk

1 af 2

Tre røvere med pistoler, tømte tre kasseapparater fredag aften. I dag blev overvågningsbillederne frigivet. Opdateret lørdag kl. 17.45

Ved 19-tiden i aftes stormede tre bevæbnede hætteklædte mænd ind i Kvickly Aars, mens der stadig var masser af kunder i butikken. De tømte tre kasseapperater.

- De truede en af kunderne med en pistol for tindingen, siger Henrik Hyldig, Vagtchef, Nordjyllands Politi.

Først stop var kassen længst væk fra døren, derefter kassen i afdelingen med blade og cigaretter. Her så ekspedienten sit snit til at trykke på alarmknappen. Til sidst kassen i bagerafdelingen, hvor en ung ekspedient fik sig en slem forskrækkelse

Flere af de ansatte var allerede på arbejde igen i dag, men faktisk har pårørende til de ansatte i dag rost Kvickly for deres håndtering af medarbejderne. Hos politiet ser man med alvor på røverierne.

- Vi har indkaldt ekstra personale for straks at gå i gang med opklaringsarbejdet, siger Henrik Hyldig, Vagtchef, Nordjyllands Politi.

Røverne forsvandt i en sort Audi 1001, med nummerpladerne XT 53 743. Politiet vil gerne høre fra vidner, som har set hvor bilen blev af. Den blev stjålet i Løgstør torsdag aften.

De tre røvere beskrives således: 

Den ene røver bar mørkt tøj med hætte og sko af mærket Converse. Han bar handsker og havde en genstand i hånden, muligvis en pistol.

Den anden røver var iført sorte bukser og en sort Hummel-jakke med hvide striber på ærmerne. Han bar handsker og en hætte. Han havde en genstand i hånden, hvilket muligvis var en pistol.

Den tredje røver var iført mørke cowboybukser og en mørk jakke med prikker. Han bar hvide sko og havde en strømpe over hovedet.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord