Røveriforsøg mod Hals Sparekasse

00:58

Foto: Thomas Gaardsmand

1 af 2

Nordjyllands Politi er her torsdag eftermiddag på jagt efter en mand, som truede personalet i Hals Sparekasse i Hou med en pistol.

Manden beskrives som værende omkring de 30 år. Han er cirka 165 centimeter høj, kraftig og firkantet af bygning. Gerningsmanden er formodentlig grønlænder. Ved røveriforsøget bar han en grå flistrøje og en blå hættetrøje indenunder. Han havde et mørkt tørklæde for munden og et beskidt indkøbsnet i hånden.

Manden er sandsynligvis lokal kendt. Han kom i sparekassen få minutter efter, at den lille filial i Hou var åbnet klokken 15.30.

Ved røveriforsøget truede gerningsmanden en ansat i sparekassen med en pistollignende genstand, som han slog i bordet med og forlangte penge. Den ansatte fortællet manden, at sparekassen ikke har kontanter. Det accepterer manden, og han flygter ud af sparekassen igen. Udenfor sparekassen har han en nyere, hvid herrecykel holdende. Den kører han væk på fra Brogade i retning mod havnen i Hou.

Nordjyllands Politi har endnu ingen spor af manden. Informationer om gerningsmanden kan gives til Nordjyllands Politi på telefon 114.

 

 

 

Flere nyheder fra TV2 Nord