Sidste runde før EM spilles i aften

I aften spilles sidste runde i Boxer Herreligaen, inden håndboldklubberne har en pause på grund af EM i Polen i januar. Begge de to nordjyske hold er klar til den sidste kamp.

18. spillerunde i Boxer Herreligaen bliver spillet i aften, og det er sidste runde inden klubholdene holder pause på grund af EM i Polen, som bliver spillet i januar. Alle holdene i ligaen skal på banen for at spille årets sidste kampe.

Aalborg Håndbold tager imod Skanderborg på hjemmebane. Klubben har meldt ud, at der er totalt udsolgt til aftenens hjemmebane kamp, hvor hjemmeholdet håber på at kunne tage revanche fra tidligere på sæsonen, hvor de tabte til Skanderborg. Aalborg Håndbold skriver på deres hjemmeside, at det er første gang, at de kan melde udsolgt, siden de har fået nye tribuner i sommers.

Det andet nordjyske hold, Mors-Thy Håndbold, skal møde Team Tvis Holstebro på udebane. Team Tvis Holstebro ligger på en første plads i Boxer Herreligaen, og har ikke tabt i de seneste ni kampe i ligaen. Men Mors-Thy Håndbold er klar på at lave om på den statistik.

- Vi er i fuld gang efter en lille juleferie. Vi har haft to gode træningspas den 26. og 27. december, så den gode julemad er løbet af, og vi har fuld fokus på aftenens kamp mod Team Tvis Holstebro, siger Mors-Thy spilleren Lasse Pedersen til Mors-Thy Håndbolds hjemmeside.

Flere nyheder fra TV2 Nord