Skadede VEB-spillere vinder over Solrød

Selvom fem ud af ni spillere havde skader, endte resultatet 5-1, da Vendsyssel Elite Badminton tog imod Solrød torsdag aften.

Med over halvdelen af spillerne skadet, var det ikke ligefrem et drømmescenarie for VEB, da de fik besøg af Solrød torsdag aften. I forvejen var Solrød inde i en god stime med fire sejre på stribe.

Den gode stime blev dog stoppet i Frederikshavn, hvor VEB vandt 5-1.

For esteren Raul Must var det en særligt god dag. Han kunne nemlig fejre sin 30-års fødselsdag med sin første sejr nogensinde over Hans-Kristian Vittinghus. Raul Must var endda en af de spillere, der gik skadet på banen.

- Jeg havde en god opvarmning, og det føltes godt, da vi begyndte at spille. Jeg var selvfølgelig bekymret i begyndelsen, men jeg havde ingen smerter, og da jeg spillede godt, og kampen var tæt, glemte jeg alt om skaden, siger fødselaren i en pressemeddelelse.

De andre sejre stod Victor Svendsen (herresingle), Emma Wengberg og Lasse Mølhede (mixdouble), Jacco Arends og Zvonimir Durkinjak (herredouble) og Beiwen Zhang (damesingle) for.

- Det er super fantastisk, at vi vinder. Det viser bare, at de her spillere vil VEB det hele. Vi har et sammenhold uden lige. Når VEB siger, at de skal spille, så er de klar, siger træner Casper Lund.

Næste kamp er på udebane mod Højberg 1. december.


Seneste nyt

fra Nordjylland