Skærper patruljering i Aalborg Øst

Den seneste tids påsatte brande i Aalborg Øst får nu nærpolitiet til at øge tilstedeværelsen i bydelen.

Efter de seneste ugers tre episoder, hvor der er kastet med molotovcocktails mod bygninger og biler i Aalborg Øst, er beboerne i bydelen utrygge. Nordjyllands Politi forsøger nu at imødekomme den utryghed ved at øge patruljeringen.

Claus Serup, der er leder af lokalpolitiet i Aalborg Øst, fortæller, at de vil være relativt massivt tilstede i området.

- Vi skærper det daglige beredskab derude. Der bliver flere patruljer, som kommer til at køre meget målrettet derude. Vi møder også ind på andre tidspunkter på nærstationen og er ude i miljøet og forsøge at få oplysninger om, hvad det er, der sker, siger han.

Natten til torsdag blev der kastet en molotovcocktail ind ad et vindue til Fritidscenter Smedegården, natten til onsdag i sidste uge blev der kastet molotovcocktails ind i flere butikker i Planetcentret i Aalborg, og for et par uger siden blev der sat ild på biler i bydelen. Her blev også anvendt molotovcocktails.

Lokalpolitiet siger, at de kun har fået få henvendelser om de tre brande. De opfordrer folk, der ved noget, til at kontakte politiet.


Seneste nyt

fra Nordjylland