Skagen Festival: Vi har haft en overvældende festivaldeltagelse

02:14

Det gode vejr har ikke været nok til at holde festivalgæsterne væk fra teltscenerne. Tværtimod.

Store interesse for Skagen Festival betød, at arrangørerne måtte fjerne teltsiderne, så der er plads til ekstra publikummer.

På trods af det fornemme sommervejr har festivalgæsterne i Skagen ingen problemer med at trække ind i musikteltene – tværtimod.

Lis Jensen, formand for Skagen Festival, udtrykte forud for festivalen en vis bekymring over udsigten til festivaldagene med høj sol og tilsvarende høje temperaturer.

- Det skal bare ikke blive for varmt, for så kan vi ikke få folk ind, lød det i torsdags fra festivalformanden.

Og selvom vejret de seneste dage har været varmt og vindstille, så er formandens bekymringer blevet gjort til skamme, og musikpublikummet har ikke haft svært ved at trække ind i skyggen og ind til musikken.

Festivalens store teltscene på havnen har meldt udsolgt både fredag og lørdag, og den melding fik var der også mange gæster, der fik, da de lørdag eftermiddag stod i kø til det stemningsfulde telt.

Den store interesse fik arrangørerne til at fjerne nogle af teltsiderne, så der blev plads til omkring 200 ekstra publikummer.

- Vi har haft en overvældende festivaldeltagelse, så for at få lidt flere med og få lidt mere luft ind, har vi valgt at tage de her sider ned, siger områdeansvarlig for Havnescenen Jesper A. Nielsen.

Skagen Festival forventer, at op mod 30.000 gæster lytter med til mindst en af de omkring 60 forskellige koncerter.

Festivalen varer til og med søndag.

Flere nyheder fra TV2 Nord