Slagsmål og ballade gav politiet en travl morgen

[size=3]Værtshusslagsmål, tummel og ballade mange steder i Nordjylland gav tidligt søndag morgen travlhed hos Nordjyllands Politi.[/size]

Lige omkring klokken 04 indløb der meldinger om både masseslagsmål i gågaden i Frederikshavn og slagsmål på havnepladsen i Skagen. I Frederikshavn fik patruljen ifølge vagtchef Henrik Beck "lagt låg på" urolighederne, og i Skagen var der ro på havnefronten, da en anden patrulje nåede frem. Men der havde været en ond stemning, og en pige var blevet ramt af en flaske i ansigtet.

En halv times tid senere blev politiet kaldt til Søndergade i Løkken, hvor der ifølge anmeldelsen var masseslagsmål. Igen var alt roligt, da en patrulje dukkede op - tilsyneladende havde to norske kvinder været i klammeri med adskillige lokale.

I Aalborg var der i de tidlige morgentimer tre tilfælde af uro. Først måtte politiet hente en 22-årig mand fra Vester Hassing på Heidis Bier Bar i Jomfru Ane Gade, hvor han havde været voldsom og var blevet tilbageholdt af personalet. Han blev anbragt i detentionen, og det samme gjorde en mand og en kvinde, som lidt senere ikke kunne opføre sig ordentligt på Mallorca Bar ved banegården. Den 30-årige kvinde er en af politiets særdeles gode kendinge. En 31-årig mand fra Brønderslev endte i detentionen, efter at han i Jomfru Ane Gade havde generet en ung, norsk kvinde og ikke ville forlade stedet, da politiet bad ham om det.

Politiet havde også en kedelig oplevelse på et værtshus i Jomfru Ane Gade, hvor en kun 16-årig dreng ved 03-tiden blev afsløret med narko. En betjent fra uropatruljen fattede mistanke til drengen, som var gået ud på et toilet for at indtage det syntetiske stof MDMA. Den 16-årige blev fundet i besiddelse af 0,4 gram af stoffet samt 1,7 gram hash - begge dele blev taget fra ham, og drengen fik til gengæld en bøde.

Sagen kan ifølge vagtchef Henrik Beck også få konsekvenser for indehaveren af det pågældende værtshus, idet man skal være 18 år for at opholde sig på Jomfru Ane Gades værtshuse efter midnat.


Seneste nyt

fra Nordjylland