Snerlen drejer nøglen

Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Restaurant Snerlen, der gennem de seneste år har oplevet stor succes og er blevet kendt som et af landets bedste spisesteder, lukker og slukker.

Den 6. juni er sidste chance for at spise i restauranten på toppen af Kattegatsiloen i Frederikshavn.

Sidste år blev Restaurant Snerlen kåret som den bedste fiske- og skaldyrsrestaurant i Danmark af Dansk Spiseguide og fik samtidig tre flotte stjerner i guiden. Derudover har Restaurant Snerlen fornylig opnået omtale i den nye White Guide, der lister Danmarks bedste restauranter. Her omtales Snerlen som en restaurant af meget høj kvalitet.

- Efter 13 år føler jeg, at jeg har opnået det, jeg ville med restauranten, og har brug for at prøve kræfter med noget helt nyt, siger indehaver af Restaurant Snerlen, Tonny Kristensen og fortsætter:

- Selvom mine dygtige medarbejdere og jeg har kunnet fejre mange successer de seneste år, føles det rigtigt at tage skridtet netop nu og stoppe, mens legen er god.

Selvom restauranten lukker, er det ikke helt slut. Det er nemlig udelukkende restauranten, der ikke længere holder åbent, og Snerlen vil stadig levere mad ud af huset, afholde selskaber og sammensætte sine gourmetkasser indtil den 31. august.