Spar Nord præsenterer stærkt kvartalsregnskab

Foto: TV2/Nord

Den nordjyske bank Spar Nord kunne notere et stort overskud i årets første kvartal. Overskuddet er næsten dobbelt så stort som i første kvartal sidste år.

Spar Nord har fået en flot start på 2017. Den nordjyske bank har onsdag præsenteret regnskabet for årets første kvartal, og det viser et overskud på hele 317 millioner kroner efter skat.

- Vi kan vanskeligt være andet end rigtig godt tilfredse med det kvartalsregnskab, vi lige har offentliggjort. Resultatet på de 317 millioner kroner efter skat er noget af det bedste, vi har præsteret og en fin start på vores nye strategiperiode, siger Spar Nords administrerende direktør Lasse Nyby i en pressemeddelelse.

Det er lykkedes Spar Nord at øge basisindtægterne markant i forhold til første kvartal sidste år, og det betyder, at banken kommer ud af årets første kvartal med et overskud, der er næsten dobbelt så stort som sidste år, hvor overskuddet lød på 165 millioner kroner efter skat.

- På baggrund af kvartalsregnskabet samt udsigterne for resten af 2017 fastholdes forventningerne til årets samlede basisindtjening før nedskrivninger i niveauet 1,1 til 1,2 milliarder kroner ligesom nedskrivninger på udlån fortsat forventes at blive lavere end i 2016, skriver banken.

Flere nyheder fra TV2 Nord