Flygtede fra retten: 25-årig sigtet for forsøg på manddrab

00:31

En 25-årig mand, som er sigtet for forsøg på manddrab, flygtede i dag fra et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg, og var forsvundet i 40 minutter.

Den 25-årige mand, der onsdag stak af fra et grundlovsforhør, er sigtet for tidligere i april at skyde i forsøg på manddrab i Aalborg Øst

Det var en af de sigtede fra skudepisoden, der fandt sted i Aalborg Øst tidligere i april, der onsdag flygtede fra et grundlovsforhør i Retten i Aalborg. Den 25-årige var forsvundet i 40 minutter, før Nordjyllands Politi fandt ham på Vendelboegade få hundrede meter fra Retten i Aalborg.

- Manden er sigtet for forsøg på manddrab under skudepisoden i Aalborg Øst 2. april, hvor en mand blev ramt af skud i benet, siger Frank Olsen, der er vicepolitikommissær hos Nordjyllands Politi.  

Udover forsøg på manddrab er han også sigtet for grov vold, da han i et flugtforsøg kørte en mand ned.

Læs også 25-årig stikker af gennem vindue midt i grundlovsforhør

Den 25-årige forsøgte under et møde med forsvarsadvokaten at flygte fra anden sal i retsbygningen ud ad et vindue.

- Politiet var ikke til stede under forhøret, men stod uden for døren, så da manden sad til grundlovsforhør med sin forsvarsadvokat på anden sal, stak den 25-årige af ved at hoppe ud af vinduet og ned ad et nedløbsrør, siger vagtchef Poul Badsberg fra Nordjyllands Politi.

Efter den 25-årige blev fundet, kunne man fortsætte grundlovsforhøret.

Læs også Skudepisode i Aalborg Øst: Tre mænd er anholdt

Flere nyheder fra TV2 Nord