Store julegavebyttedag

Har du ikke fået stillet indkøbslysten i løbet af december, så frygt ej – tirsdag den 27. er store julegavebyttedag og ikke nok med det, så er januarudsalget også begyndt.

Julepynten er skiftet ud med gule tilbuds skilte. Nu er januarudsalget begyndt. Blandt andet her i Salling, hvor nordjyderne i dag både kunne få fingre i de gode tilbud og ikke mindst få byttet en masse gaver.  

-  Vi forventer selvfølgelig, at det her bliver den helt store byttedag. Det er jo sådan en dag, hvor folk både skal bytte, men også finde gode tilbud, siger Anja Kibsgaard, Stormagasinchef, Salling Aalborg.

Travlheden er til at få øje på. Anne-Louise Jensen står i dametøjsafdelingen, hvor byttemærkerne flyver hen over skranken.

- Det er alt muligt, vi får ind. Nogen kommer og bytter varerne og køber den igen, fordi den er blevet sat ned. Og så er der selvfølgelig mange, der skal bytte noget, hvis størrelsen ikke har passet, siger Anne-Louise Jensen, der er salgsassistent i dametøjsafdelingen i Salling, siger Anne-Louise Jensen.

Ifølge Dansk Erhverv ventes danskerne at bytte julegaver for op mod 250 millioner kroner.  

- Vi forventer, at hver tredje dansker vil bytte en eller flere julegaver efter jul, og det svarer til en samlet gavebytning for næsten en kvart milliard kroner, siger Bo Dalsgaard, der er jurist og chefkonsulent i Dansk Erhverv.

Det er ikke kun store julegavebyttedag, men det er også første dag i januarudsalget. Så der er gavebytning og udsalg på samme tid.

- Mange har måske ikke ramt rigtigt med julegaven, så der kommer mange og bytter noget. Og så kan de jo også fange et godt tilbud, siger Anja Kibsgaard.

Anne-Louise har nu stået der bag skranken siden klokken syv.  Men der er stadig lang tid til lukketid. Arbejdsdagen er nemllig først færdig efter 12 timer i Sallings dametøjsafdeling.


Seneste nyt

fra Nordjylland