Stort overskud hos Vestergaard Group

Vestergaard Group. Foto: Pressefoto

Den nordjyske leverandør indenfor maritim industri i Frederikshavn udvider medarbejderstaben, indtager nye markeder og har sorte tal på bundlinjen i alle gruppens seks virksomheder.

Overskud, flere medarbejdere og nye markeder. Nordjyske Vestergaard Group med hovedsæde i Frederikshavn er i stor fremgang. Gruppen, med base i Frederikshavn og i alt seks søsterselskaber, har sorte tal på bundlinjen i alle selskaber, der foruden Vestergaard Marine Service A/S omfatter blandt andet VMS Turbo, handelsselskabet DT-Interlink samt VMS Technology, der har specialiseret sig i opgaver indenfor ingeniørtjenester og projektledelse.

Vestergaard Marine Service, med kompetencer indenfor service og reparation af dieselmotorer, gear og propeller indenfor det maritime og offshoreområdet, er gruppens største virksomhed, som efter første halvår har opnået et driftsresultat før skat på 13,2 mio. kr. Det flotte resultat kommer efter sidste års rekordresultat på 16 mio. kr. før skat.

- Det skal være nemt for vore kunder at nå hele vejen rundt om en opgave eller et projekt. Det gælder både for mindre, specifikke opgaver eller totalløsninger på større projekter. Med én enkelt kontaktperson hos os skal de opleve, at Vestergaard Group kan servicere dem, lige fra rådgivning, projektering og projektledelse over rekonditionering af motordele, renovering og installation af gear og propeller til fremskaffelse af reservedele. Det gælder world wide, hvad enten kunden befinder sig i Singapore, Gibraltar, Nicaragua eller Nordsøen, siger Morten Vestergaard, der er adm. direktør og stifter af Vestergaard Marine Service A/S.

I 2013 og frem til nu er der i Vestergaard Group ansat yderligere 44 medarbejdere, heraf 21 i år. I alt er der i de fire danske virksomheder 164 medarbejdere. Den 8. september ansættes yderligere fire lærlinge, så det samlede medarbejdertal når op på 168.

Flere nyheder fra TV2 Nord