Sundhedspris til Aalborg

Aalborg Industries hædres for idéen med et sundhedsår

Aalborg Industries A/S blev vinder af Danica Pensions Sundhedspris 2007. Prisen på 50.000 kr. blev uddelt onsdag eftermiddag på HR-messen i Øksnehallen i København.

Administrerende direktør i Aalborg Industries,Jan Vestergaard siger:

- Vi er både glade og stolte over at modtage sundhedsprisen 2007. Under titlen Sundhed & Trivsel er der i 2007 etableret en bred vifte af sundhedstilbud til vores medarbejdere i Aalborg.

- Det er nok ikke så typisk for vores branche, men som global aktør på et hastigt voksende marinemarked stilles der store krav til, at vores dygtige medarbejdere har den fysiske og mentale styrke til at håndtere en meget travl hverdag. Ledelsen har taget initiativet og stillet rammer samt økonomiske midler til rådighed, men selve gennemførelsen af projektet er til vores store tilfredshed blevet udført af medarbejderne i en arbejdsgruppe under ledelse af direktionssekretær Ingrid Mørk samt, siger Jan Vestergaard

En jury bestående af Claus Hyldahl fra Lægernes test Center, Kim Staack Nielsen, formand for Personalechefer i Danmark og Morten Møller, salgsdirektør i Danica Pension valgte Aalborg Industries A/S som årets prismodtager.


Seneste nyt

fra Nordjylland