Thisted FC forlænger med sikker sidste skanse

Thisted FC er i gang med at forme truppen til næste sæson i Nordic Bet Ligaen. Foto: Arkiv

Thisted FC er i gang med at ruste sig til udfordringerne i Nordic Bet Ligaen.

Med et stort forspring til nærmeste forfølger, har Thisted FC sikret sig oprykning fra 2. division til landets næstbedste række, Nordic Bet Ligaen. Selv om der resterer en kamp af oprykningsspillet i 2. division, er klubben allerede begyndt at se fremad mod den kommende sæson, og er i fuld gang med at få truppen på plads.

Blandt andet har klubben netop forlænget kontrakten med målmand Kevin Mendoza, som i foråret har præsteret at holde målet rent i ni ud af 15 kampe. Thisted FC hentede Kevin Mendoza i Ringkøbing Fodbold for to år siden, og nu har Thisted og målmanden papir på hinanden frem til sommeren 2018.

- Kevin Mendoza har været en stor del af vores oprykning til 1. division. Kevin har været en meget sikker sidste skanse i dette forår, og når man kigger på hans alder, 22 år, så er han en målmand der stadig har et stort udviklingspotentiale. Kevins fortsatte samarbejde med Klaus Sørensen, Thisted FC målmandstræner, kan bringe Kevin videre i sin fodboldkarriere. Kevin Mendoza bliver også en vigtig faktor for Thisted FC i 1. division, siger assistenttræner Henning Pedersen.

Den unge keeper ser frem til endnu en sæson i Thisted, hvor han håber på både personlig og kollektiv succes.

- Jeg er rigtig glad for at have forlænget aftalen med Thisted FC med yderligere et år. Thisted FC er en rigtig god klub, som jeg trives godt i. Vi har lige nået vores målsætning med oprykning til 1. division og i Thisted FC har jeg stor udsigt til fuld spilletid, så det var ikke nogen svær beslutning for mig at forlænge kontrakten. Jeg er klar til at kæmpe videre for Thisted FC så vi kan etablere os i 1. division samt fortsætte min egen udvikling yderligere under målmandstræner Klaus Sørensen kyndige vejledning, siger Kevin Mendoza.

Flere nyheder fra TV2 Nord