Thomas’ familie modtog helt særlig hilsen fra Tottenham

Østjyllands Politi, Lokalpolitiet i Randers, efterlyser den 19 årige mand, Thomas Mikkelsen Stralner, der er forsvundet natten mellem den 15. og 16. januar. Foto: Østjyllands Politi

Thomas Stralners familie har fået en særlig hilsen fra fodboldholdet Tottenham - et hold som Thomas var kæmpefan af.

Afdøde Thomas Stralner fra Himmerland, der druknede i Randers havn, var meget stor fan af det engelske fodboldhold Tottenham. Nu har hans familie fået en hilsen fra det engelske hold. Det skriver TV2 Østjylland.

19-årige Thomas Stralner, der var forsvundet i en måned under stor mediebevågenhed, blev bisat tirsdag. Nyheden om hans tragiske død har nået hele vejen over Nordsøen.

Onsdag modtog familien Stralner et brev fra Tottenham. På Thomas’ mindeside på Facebook, har Thomas’ mor lagt et billede op af brevet, der er underskrevet af cheftræner i Tottenham, Maruricio Pochettino. I brevet, der er adresseret til hele familien, giver cheftræneren kondolencer på vegne af hele klubben.

Thomas Stralners mor skriver selv om brevet, at Thomas ’ville have været så stolt’.

Den 19. januar bliver Thomas Stralner meldt savnet efter en bytur i Randers. Mange fra lokalsamfundet var engageret i eftersøgningen af den 19-årige gymnasieelev. Den 20. februar bliver han fundet druknet i Randers Havn.

 

Flere nyheder fra TV2 Nord