Kvinde fra Frederikshavn vinder 1 million i lotto

Nordjylland har fået en ny lottomillionær – denne gang i Frederikshavn, hvor en 52-årig kvinde har fået noget af en julegave.

- Jeg blev simpelthen så glad, men havde virkelig svært ved at tro på det. Jeg endte med at ringe ind til Danske Spil igen dagen efter, for at få bekræftet, at det var 1 million og ikke 100.000 kr, siger den nye millionær. 

Julen er fuld af overraskelser og ikke mindst gaver. lørdag i sidste uge blev der vundet 1 million kroner. Vinderen blev en 52-kvinde fra Frederikshavn, men det fandt hun ikke ud af før torsdag den 21. december.

- Jeg har spillet hver uge de sidste mange, mange år og jeg går altid ned i butikken om torsdagen og får tjekket kuponer, for så husker jeg også Onsdags Lotto og Eurojackpot, fortæller den meget glade vinder.

Den nye millionær ringede til Danske Spil, mens hun stadig var i butikken, og her fik hun beskeden om, at hun havde vundet 1 million kroner.

- Det er løgn, tænkte jeg, jeg var helt oppe og køre, og medarbejderne i butikken blev næsten lige så glade som mig, siger vinderen, der stadig ikke helt har forstået det.

Den heldige nordjyde hentede derefter sin voksne søn, som slet ikke kunne forstå, hvorfor hun hoppede og dansede, indtil hun fik fortalt ham den gode nyhed. Derefter ringede hun til sin mand, der var på arbejde, men han troede slet ikke på, hvad hun fortalte ham.

- Han troede, at jeg lavede sjov, så han bad bare om at få vores søn i røret i stedet. Han kunne jo så bare sige ’Far, det er rigtigt nok’, griner hun.

Siden da har der ikke været meget ro i hjemmet.

- Vi har næsten ikke sovet. Vi er helt høje og kan slet ikke falde til ro, siger vinderen, der kun har sovet 3 timer i nat.

Og det er forståeligt, for med gevinsten på 1 million kroner, kan drømmen om et nyt hus nemlig gå i opfyldelse.


Seneste nyt

fra Nordjylland