Tidligere ishockeydirektør bliver agent

Den tidligere Frederikshavn White Hawks-direktør Mogens Andersen vender tilbage til ishockeyverdenen som spilleragent.

Et kendt ishockeynavn vender nu tilbage til sporten. Den tidligere Frederikshavn White Hawks-direktør Mogens Andersen har startet et agentfirma, og vil fremover agere rådgiver for ishockeyspillere, når de skal forhandle kontrakter og vælge spor i deres karriere.

Navnet på det nye enkeltmandsfirma er AOA Sport Management, fortæller Mogens Andersen i en pressemeddelelse.

- Jeg kender de drømme, spillerne har, men har også et solidt kendskab til de fælder, der følger med og bagsiden af medaljen, når en spiller for eksempel bliver alvorligt skadet. Her er det vigtigt, at man både kontraktmæssigt og personligt er klædt godt på, siger Mogens Andersen.

Mogens Andersen var i fem år direktør for Elite Nord Frederikshavn A/S, som er selskabet bag Metal Liga-klubben Frederikshavn White Hawks. Han forlod jobbet i 2010, og har siden været inde omkring fodboldklubben Blokhus FC og håndboldklubben Vendsyssel Håndbold.

Fokus på det hele menneske

Den tidligere ishockeydirektør mener, at hans netværk i ishockeyverdenen og hans generelle kendskab til idrætsverdenen bliver en fordel for ham i det nye job.

- Jeg tager udgangspunkt i, at ikke to spillere er ens, men at alle bør have de samme muligheder for at udvikle sig og træffe vigtige karrierevalg. Her mener jeg, at der er et hul i markedet i dag, siger Mogens Andersen.

Dansk ishockey har i de seneste årtier oplevet massiv fremgang. En række spillere har fundet vej til verdens bedste ishockeyliga, NHL, og flere unge talenter kan være på vej i de kommende år. Mogens Andersen ønsker at rådgive spillerne, så de får succes uanset, om deres NHL-drøm bliver indfriet eller ej.

- Danske spillere brager frem i udlandet, men det er trods alt de færreste, som ender i NHL. Derfor er det vigtigt, at spilleren får lagt en karriereplan med fokus på både ishockey og job eller uddannelse. Kort sagt: Det hele menneske, siger Mogens Andersen.


Seneste nyt

fra Nordjylland