Truede med pistol

Nordjyllands Politi leder efter to unge mænd, der natten til lørdag truede en mand og en kvinde med, hvad der lignede en pistol. Foto: TV2/Nord

To unge mænd truede natten til lørdag to forskellige borgere i Hirtshals med en pistollignende genstand.

To borgere i Hirtshals fik sig natten til lørdag noget af en forskrækkelse, da to unge mænd truede dem med, hvad der lignede en pistol.

Ved midnat fortalte en 63-årig kvinde de to unge mænd, der kom kørende på knallert, at de burde køre med lys. Den ene af mændene trak en pistollignende genstand og truede kvinden. De to mænd forsøgte at true sig til penge, men kvinden vendte blot om og gik hjem. Det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Vagn Nielsen. 

Kort før klokken 01 blev en mand på Ringvejen også truet af de to mænd. En patruljevogn blev sendt ud for at lede efter dem, men der var ingen spor efter dem. Nordjyllands Politi hører derfor gerne fra vidner, der kender til de to mænd.

De to mænd beskrives som mellem 16 og 18 år gamle. De er cirka 170-175 centimeter høje, begge spinkle af bygning. Den ene var iført en rød hættetrøje og hvide sko med lyserødt mønster på. Ifølge den 63-årige var begge mænd udlændinge.

Flere nyheder fra TV2 Nord