TV: Se 2017 blive skudt ind fra toppen af Aalborg

Fra toppen af Comwell Hvide Hus i Aalborg oplevede et af TV 2's TV-hold lørdag nytårsfyrværkeriet, og du kan se det lige her.

Fra det ene sekund til det næste blev 2016 til 2017 og kollektivt fejrede hele Nordjylland og resten af Danmark overgangen ved at sende for millioner af kroner fyrværkeri mod himlen med et sandt inferno af lys og farver som resultat.

I Nordjylland må man formode at det fyrværkerimæssige epicenter var i Aalborg hvor indbyggerne i landsdelens hovedstad sendte raketter og batterier til himmels samtidig med at en af byens erhvervsfolk Eigild B. Christensen stod bag, hvad der formodes at være det største festfyrværkeri i Nordjylland nogensinde.

Hvad herligheden skulle koste erhvervsmanden, kunne TV2 Nord ikke få at vide, men der var en masse andre tal, der inden festen blev skudt igang 23.59 var til at vriste fri.

Således fandt vi ud af, at festfyrværkeriet bestod af over 4000 enheder, der med 1000 tændinger skulle fyres af i et 19 minutter langt, musikstyret show. De største enheder var luftbomber på hele 8,5 kilo, som 250 meter oppe i luften ville springe og blive til lys-blomster med en diameter på 275 meter.

TV 2 havde til midnat placeret et TV-hold på toppen af hotellet Comwell Hvide Hus, der som en af Aalborgs højeste bygninger giver et fantastisk vue ud over byen. Herfra fangede de ikke blot det enorme festfyrværkeri, men også den enorme mængde af raketter, batterier og andet fyrværkeri, der blev fyret af i 2017's første minutter. Du kan se det hele og genopleve midnatsfesten herover.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland