Vandski skræmmer ikke 64-årige Lars

Foto: Michael Schmidt Thomsen

Ældre mennesker og vandski er normalt ikke noget, man forbinder med hinanden. Men hos Aalborg Vandski Klub gik de to ting i dag hånd i hånd, da der blev afholdt Slalom Cup på vandet.

Vandskiløbere i alle aldre deltog lørdag i Slalom Cup i Nørresundby. Konkurrencen tiltrak både deltagere fra Sverige og Storbritannien, men også den 64-årige københavner Lars Arp-Hansen havde fundet vej til Aalborg.

Han var en ud af to, der deltog i klassen for deltagere over 55 år. Og selvom man er 64 år og er begyndt at løbe ind i flere skader de seneste år, så er det alligevel ikke Lars Arp-Hansens sidste tur til Nordjylland for at stå på vandski.

- Jeg stopper ikke, før jeg ikke kan tygge smør længere, siger den rutineredevandskiløber, der har dyrket sporten siden 1959.

Han besøgte for første gang Aalborg Vandski Klub i 1983. Siden da har han været her mange gange, og han kalder det for en af Danmarks bedste slalombaner.

Lars Arp-Hansen skal inden længe til USA for at deltage i VM for veteraner. Du kan se mere til ham og dagens konkurrence i TV2/Nord klokken 19.30.

Flere nyheder fra TV2 Nord