VEB færdige for i år

Vendsyssel Elite Badminton havde selv chancen for at spille sig i kvartfinalen i landets bedste badmintonrække. Men nordjyderne fejlede stort, da holdet søndag tog imod Gentofte

Med en samlet sejr over dagens modstandere kunne Vendsyssel Elite Badminton selv sikre sig en plads i kvartfinalen i landets bedste fodboldrække. Men allerede fra start lugtede det langt mere af forsvind en vind for det nordjyske badmintonflagskib. I første kamp skulle hjemmebanefavoritterne Jonas Rasmussen og Simon Mollyhus forsøge at tage første sejr mod Christian Skovgaard og Sam Magee.

Men det var gæsterne, der startede bedst. Herredoublen vandt i tre sæt: 21-12, 17-21, 21-18.

Meget bedre gik det heller ikke i damedoublen. Her blev Rikke Axelsen og Kristina Weesgaard , der trak sorteper, da de tabte 21-14, 16-21, 18-21. Og i det hele taget var det en sort dag i Arena Nord. Ud af 6 mulige lykkedes det kun VEB at vinde en enkelt. Det var ellers ventet, at VEB ville vinde de 3 rene herrekampe, men hverken herrer eller damer levede i dag op til deres bedste.

Selv med et nederlag havde VEB muligheden for at avancere til kvartfinalen. Det krævede dog, at Lillerød slog Skovshoved i deres indbyrdes kamp. Men desværre for Lillerød overraskede Skovshoved og løb ikke bare med en samlet sejr, men også med kvartfinalepladsen.

- Jeg er meget skuffet. Det ville være forkert at stå her og sige, at man ikke var skuffet, men vi greb ikke chancen, da vi havde den, sagde sportschef Peter R. Jensen efter kampen til TV2/Nord.


Seneste nyt

fra Nordjylland