VEB med godt udgangspunkt inden gyserkamp på torsdag

Vendsyssel Elite Badminton lykkedes tirsdag aften med at spille 3-3 mod Skælskør-Slagelse.

Vendsyssel Elite Badminton har stadig en reel mulighed for, for første gang i klubbens historie, at kvalificere sig til DM-finalen.

Det hele afgøres torsdag i denne uge i Arena Nord, men tirsdag aften sikrede nordjyderne sig et forrygende udgangspunkt da de på udebane mod badminton-magtfaktoren Team Skelskør-Slagelse spillede 3-3 i den første semifinale.

- I Champions League i fodbold handler det meget om at få et godt resultat på udebane, og det fik vi i aften. Vi er mega glade for 3-3. Nu bliver det spændende på torsdag i Arena Nord, lyder det fra VEB-træner Morten Olsen, der forventer en vild kamp om finalepladsen, som han håber vil blive overværet af op mod 1000 tilskuere.

VEB åbnede kampen, da Beiwen Zhang på blot 10 minutter smadrede Katrine Nielsen ud af banen i damesingle med cifrene 21-1 og 21-2. Det hele tog 10 minutter.

Efterfølgende måtte Victor Svendsen se sig slået af Hans-Kristian Vittinghus i herresingle. Vittinghus' sejr var klar men dog ikke så knusende som Zhangs.

Kampens anden herresingle - VEB's Raul Must mod hjemmeholdets Joachim Persson - faldt ud til VEB-spilleren, der i to sæt vandt over Persson i en match, der før semifinalen blev karakteriseret som nøglen til at komme hjem med et 3-3-resultat, og det lykkedes altså.

- Det er ikke sjovt at stå i nøglekampen på udebane mod Joachim Persson. Han er jo en cirkushest, der elsker disse kampe. Han trækker tiden og lokker med bløde slag til forbanen, men Raul holdt hovedet koldt. Han havde lidt taktiske udfordringer i første sæt, men vandt det heldigvis, og det blev afgørende, roser træner Morten Olsen.

Herrebouble-kampen gik til Team Skælskør-Slagelse mens VEB tog pointet i mixeddouble-kampen.

Dermed havde VEB muligheden for at vinde 4-2, men damedoublen bestående af Clara Nistad og Emma Wengberg mptte se sig slået 14-21, 12-21.

Returkampen spilles torsdag aften i Arena Nord i Frederikshavn, og der er gratis entre.


Seneste nyt

fra Nordjylland