Vendsyssel breder sig

Det førende nordjyske kvindehåndboldhold skal fremover spille flere steder.

Vendsyssel Håndbold vil brede sig ud, så en større del af regionen får mulighed for at støtte håndboldpigerne. Som en del af klubbens strategi om at blive hele regionens hold, skal Vendsyssel Håndbold således fra næste sæson spille deres hjemmekampe i både Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring. Det skriver kanalfrederikshavn.dk.

- Vi har oplevet stor positivitet omkring det nye skridt blandt alle i erhvervslivet, politikere samt breddeklubber. Det er en fornøjelse at mærke deres opbakning til dette nye skridt, som skal skabe et fundament for et fremtidigt ligahold i Vendsyssel. Et ligahold, der kan markedsføre og brande regionen som et sted, der ikke kun skal opfattes som et "ydreområde", men et sted hvor det blomstrer, uanset om det handler om bosætning, etablering af virksomhed, turisme eller sport, siger direktør Jan Hansen fra Vendsyssel Håndbold til kanalfrederikshavn.dk.

Klubben håber, det næste skridt vil øge muligheden for et erhvervsmæssigt samarbejde og netværk på tværs af kommunegrænserne, når holdet nu får mulighed for at vise sig frem i kommuner.