Vendsyssel FF taber – igen, igen, igen

Vendsyssel FF led nederlag mod AC Horsens, og fortsætter dermed en ret uheldig stime.

Vendssyssel FF kommer længere og længere væk fra de tre adgangsbilletter til Superligaen. Onsdag aften led vendelboerne et nederlag mod AC Horsens på hjemmebane.

I første halvleg var det Lasse Kryger fra AC Horsens, der scorede første mål i 25. minut. Og ni minutter efter var det holdkammeraten Matias Nielsen, der sikrede en to måls føring, som holdte frem til pausen. I anden halvleg gik der kun et enkelt minut, før Horsens fik cementeret føringen med et tredje mål, scoret af islandske Kjartan Finnbogason. Kampen endte med cifrene 0-3.

AC Horsens tog dermed tre point med hjem, og fik derfor gjort deres andenplads et endnu mere sikkert sted. Vendsyssel FF derimod kan nu se, hvordan det nu kræver flere og flere point at skulle gøre sig forhåbninger om en oprykning til Superligaen. Forårssæsonen startede ellers med en placering som nummer to i 1. division og en udsigt til en kommende superligasæson. Vendsyssel FF er i løbet af forårssæsonen faldet ned på en sjetteplads med 38 point efter et forår helt uden sejre.