Vendsyssel gør rent bord i sæsonåbner

Cheryl Seinen og Robin Tabeling bragte VEB foran med 1-0 Foto: Vendsyssel Elite Badminton

Efter første runde af den nye sæson i badmintonligaen indtager vendelboerne førstepladsen.

Badmintonligaen blev servet i gang mandag aften, hvor samtlige ti klubber i ligaen var i aktion. Ligaens eneste nordjyske repræsentant er Vendsyssel Elite Badminton, som åbnede sæsonen hjemme mod Odense.

Og det blev en perfekt åbning på sæsonen for vendelboerne. De gjorde nemlig rent bord og vandt 6-0. Et resultat der sender Vendsyssel Elite Badminton helt til tops i ligaen efter første spillerunde. 

- Vi var storfavoritter, og vi levede heldigvis op til forventningerne. Vores tre debutanter var alle lidt nervøse til at begynde med, men de viste undervejs lovende takter, udtaler VEB's træner, Allan K. Nielsen.

Læs også Vendsyssel Elite Badminton har sikret sig forstærkning

Alle seks kampe blev vundet i to sæt. De fleste på overlegen vis, dog blev de to herredoubler presset af fynboerne, men ikke nok til at fravriste et sæt.

Den nytilkomne skotte, Kirsty Gilmour, fik også en flot debut, da hun besejrede sin modstander, finske Airi Mikkela med 21-13 og 21-4.

Vendsyssel Elite Badminton skal allerede i aktion igen på torsdag. Her skal vendelboerne forsøge at følge op på det flotte resultat på udebane mod Aarhus AB.

Flere nyheder fra TV2 Nord