"Vov-dan vil De gerne klippes i dag?"

02:35

1 af 2

Mona Hansen har kælet, klappet og ikke mindst klippet hunde gennem 35 år.

I Kaas finder man Kaas Hundesalon og på fredag han man kunnet det i 35 år. Kaas Hundesalon er lig med Mona Hansen og omvendt og gennem 35 år har hun ført rigtig mange samtaler med terriere, bomuldshunde, newfoundlændere og gadekryds.

- Der var nok ingen, der havde regnet med, det skulle blive 35 år, siger Mona Hansen der åbnede i 1979 til stor undren for borgerne i Kaas.

- "En hundeklipper i Kaas?! Et halvt år, så har hun lukket," sagde de. Men det har jeg så modbevist, siger Mona Hansen der aldrig keder sig på jobbet.

- Jeg kan jo godt have bror og søster fra samme kuld, men de skal behandles vidt forskelligt. En skal tages sådan "ej, nu skal du lige høre efter" og en anden det er sådan mere "nuuuurh, sølle sølle". Det er jo ligesom at arbejde med et barn. Den kærlighed du får fra en hund, den er så ægte.

Kunderne kommer fra hele landet, og faktisk også udlandet og Mona Hansen har klippet hunde fra tre generationer.

- Når de så ringer og siger "Mona, nu skal du have tak for den tid - min hund er her ikke mere," det er det, jeg har det værst med. Du får sådan en sympati for den hund. Du er meget, meget knyttet, siger Mona Hansen der efter 35 år bøjet over briksen er begyndt at døje med ryggen.

- Jeg håber virkelig, jeg kan få lov at få fyrre år. For jeg har det simpelthen så godt med de her hunde. Ja. Det er mit liv, slutter Mona Hansen.

Flere nyheder fra TV2 Nord