White Hawks tabte i Herning: Alt afgøres på tirsdag

00:36

White Hawks missede chancen for en direkte plads i finalen

Foto: TV Midtvest

1 af 2

I en målfattig kamp tabte Frederikshavn White Hawks den sjette semifinalekamp mod Herning Blue Fox. Nu venter en altafgørende syvende kamp på hjemmebane.

Frederikshavn White Hawks havde søndag eftermiddag muligheden for at sikre sig en finaleplads, da de mødte Herning Blue Fox på udebane.

Høgene førte inden dagens kamp semifinaleserien med 3-2 i kampe, og det midtjyske hjemmehold havde dermed kniven for struben, da de løb på isen. Et nederlag ville sende nordjyderne i finalen og en sejr ville udløse en syvende semifinale.

Det blev det sidste af de to udfald, der blev til virkelighed, og således mødes White Hawks og Blue Fox på tirsdag i Frederikshavn, hvor der med sikkerhed vil blive fundet en finalist.

Kampen endte 2-0 til Herning Blue Fox på mål af Daniel Nielsen og Jerred Smithson. De blev begge scoret i anden periode, og kampen var i sin helhed meget ulig de øvrige kampe i holdenes kampserie, der med undtagelse af den første semifinale alle er endt med mindst syv scoringer.

Med nordjyske briller, må det klart være en fordel at den afgørende kamp på tirsdag spilles på høgenes hjemmebane, for kampserien, der nu består af seks kampe, er alle endt med sejr til hjemmeholdet.

 

00:45 Luk video

 

Flere nyheder fra TV2 Nord