White Hawks valgte Rungsted i kvartfinalerne

Foto: Iben Hedemann

Nu er det afgjort, hvem der skal møde hinanden i kvartfinalerene i metalligaen.

På trods af at Frederikshavn White Hawks uddelte klø til Gentofte Stars mandag aften, så var 8-3 sejren ikke nok til at vinde grundspillet og blive førstevælger til slutspillet i Metalligaen. Fordelen af at være førstevælger fik SønderjyskÉ.

SønderjyskE må som vinder af grundspillet vælge modstander mellem de hold, der sluttede i tabellen mellem nummer 5 og 8. De valgte Aalborg Pirates, der sluttede som nummer 8 i grundspillet. 

Frederikshavn White Hawks, der sluttede som nummer to i grundspillet, og derfor blev andenælger, valgte Rungsted. At White Hawks valgte Rungsted, der sluttede som nummer 6, i stedet for Rødovre, der sluttede som nummer 7, kom som en overraskelse for mange, men frederikshavnerne var tilsyneladende ikke i tvivl om valget af modstandere.

-Som hold var vi meget enige om at vælge Rungsted. Gennem hele sæsonen har vi gjort det godt mod dem, hvis vi ser bort fra den sidste kamp. Men det bliver svært, for playoff er en helt ny turnering, og Rungsted har et godt hold med gode individualister, siger Mark Müller Larsen på White Hawks hjemmeside. 

Statistik: Frederikshavn White Hawks vs. Rungsted Serier Capital

13.10.15 Frederikshavn White Hawks – Rungsted Seier Capital 5-2
23.10.15 Rungsted Seier Capital – Frederikshavn White Hawks 3-5
18.12.15 Frederikshavn White Hawks – Rungsted Seier Capital 5-2
22.12.15 Rungsted Seier Capital – Frederikshavn White Hawks 2-4
26.02.16 Frederikshavn White Hawks – Rungsted Seier Capital 3-4

White Hawks 12 points
Rungsted Seier Capital 3 points
Målscorer 22-13

Kilde: Whitehawks.dk

Rødovre ender i stedet med at spille mod Esbjerg Energy. Herning Blue Fox skal møde Odense Bulldog i kvartfinalerne, der begynder på fredag.