LIGE NU:

Landmand søger kærlighed: Thomas fra Jerslev får sin egen serie på TV2 Play

28-årige Thomas Bertram fra Jerslev får hovedrollen i sin helt egen udgave af "Landmand søger kærlighed", der kan opleves fra i morgen, søndag, på TV2 Play.

Normalt, når programmet "Landmand søger kærlighed" ruller over skærmen på TV2, kan seerne følge en håndfuld landmænd, der alle håber på at finde kærligheden og den eneste ene.

Men i år har TV2 lavet lidt om på konceptet - og det betyder, at fans af serien fra den 23. september kommer endnu tættere på en nordjysk landmand. 28-årige Thomas Bertram fra Jerslev bliver nemlig stjernen i sin helt egen "Landmand søger kærlighed"-miniserie, der bliver vist på TV2 Play som et supplement til femte sæson af serien, som allerede kører på traditionel vis på TV2.

Thomas Bertram driver et økologisk svinelandbrug på sin egen gård ved Jerslev i Vendsyssel, han har designet sin egen luksus-faringsvogn til grisene, og han blev i 2017 kåret til ’Årets Unge Landmand’. Desuden er han danmarksmester i veteranpløjning og har en samling på 80 traktorer.

Og nu kan han altså også snart skrive tv-stjerne på cv'et.

- Det har været en rigtig sjov oplevelse at være med i "Landmand søger kærlighed". Det her med en separat serie er jo lidt en ny måde at gøre det på, og det er lidt specielt. Her skal seerne nemlig kun koncentrere sig om mig og pigerne. Men de er en positiv ting, synes jeg, fortæller Thomas Bertram.

Savnede tosomhed

Den unge landmand har nu siden 1. januar 2017 drevet sin egen gård. Og han meldte sig til programmet "Landmand søger kærlighed", fordi han kunne mærke, at han savnede én at dele hverdagen med.

- Det blev lidt kedeligt at gå rundt herude helt alene. Jeg vil gerne have en at dele det med, så der er ikke så tomt. Jeg vil gerne have tosomhed, siger Thomas Bertram.

Han håber en dag at kunne tælle til fire børn, men har trods sine bedrifter inden for landbruget ikke haft helt samme held i kærlighed. Men det bliver der måske lavet om på nu. Det håber Thomas Bertram i hvert fald, for det er lang tid siden, han sidst har haft en kæreste.

Selv spændt på serien

Men hvordan det konkret spænder af ham og for de piger, han ender med at date, må seerne vente med at se, til afsnittene bliver sendt. Det første kan streames fra i morgen, søndag den 23. september. 

Derefter følger et afsnit om ugen de næste otte uger, hvor seerne kan se Thomas Bertram åbne breve fra interesserede piger, tage på speeddate og gruppedate og til sidst vælge de piger, der skal flytte ind hos ham på gården.

- Det bliver spændende at se, synes jeg, for jeg har ikke selv set, hvordan tingene er blevet klippet sammen. Så jeg er ret nysgerrig efter selv at se det, fortæller Thomas Bertram.